Firenze Dental

Klinikë dentare në Vlorë

Krijo një rezervim

Të përkushtuar ndaj ekselencës dentare

Klinika Dentare Firenze Dental ka vendodhjen në qytetin e bukur të Vlores.

 

Jemi klinikë e specializuar në estetiken dentare, dhe ofrojmë sherbimet si : higjen dentare, kirurgji, ortopedi, ortodonci, protetike fikse dhe te levizshme, implantologji, periodontologji, dentistri estetike te avacuar.

 

Firenze Dental është klinike e cila dallohet për profesionalizem dhe mikepritje.

Na telefononi sot për një konsult.

Ju japim gjithmonë zgjidhjen më të mirë

Shërbimet tona

Në Firenze Dental, Klinië Dentare në Vlorë ju do të gjeni këto shërbime:

Dental Implants

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper.

Cosmetic Dentistry

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper.

Root Canals

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper.

Teeth Whitening

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper.

Dental X-Rays

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper.

Braces & Implants

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper.

Vlerësime

Nje sherbim cilesore dhe i kujdesshem. Higjena ne nivelet me te larta. E rekomandoj me kenaqesi tek te gjithe njerzit.

Rinaldo Malaj

5/5

Jam shume e kenaqur me sherbimin. E rekomandoj.

Dorina Sulaj

5/5

Uno dei migliori servizi e ad un buon prezzo

Mario Alfo

5/5

Jep një Vlerësim ne rrjetet tona

Merrni një buzëqeshje verbuese me çmimin më të ulët

Klinika Fierenze Dental në Vlorë ju jep mundesinë më të mirë për një kujdes maksimal të shëndetit tuaj.